Numar Telefon: 0727 87 22 88

Despre Noi

Istoric

Societatea SILAL TRADING SRL a fost infiintata in anul 1992 avand ca obiect principal de activitate fabricarea de produse si reactivi chimici, de solutii volumetrice si de fixanale si a unei game largi de produse si preparate speciale.

Prin propriile tehnologii si instalatii de fabricatie, ce au condus la o gama mai variata de produse si la o calitate mai ridicata a produselor si serviciilor prestate, firma s-a impus pe piata romaneasca. In prezent firma a devenit una dintre cele mai cunoscute societati de profil din tara, ce detine un catalog de aproximativ 200 de reactivi, produse si preparate chimice.

Propriile instalatii pot produce peste 10 tone de reactivi pe luna, fapt ce ne-a permis si exportul unora in spatiul intracomunitar.

Perspective

O piata cat mai larga, cu cat mai multi clienti multumiti de calitatea si pretul produselor livrate reprezinta una dintre perspectivele societatii noastre.

Un alt gand de viitor ar fi extinderea societatii prin construirea de noi hale si instalatii de fabricatie, ce ne sunt foarte necesare. Problema extinderii este insa una destul de delicata, deoarece prin prisma profilului pe care il detinem trebuie sa avem in vedere ca instalatiile folosite sa aiba un grad de poluare si un consum de utilitati cat mai scazut, aspecte de care mereu suntem preocupati.

Totodata dorim ca si in continuare sa oferim clientilor nostri o gama de produse si servicii cat mai diverse cu un grad de de calitate cat mai ridicat, aspecte ce determina avantaje reciproce.